Kapsa-hakklihahautis + keedukartul

Kapsa-hakklihahautis + keedukartul

Toidukorrad

6

Tööaeg

30

minutes
Valmimisaeg

30

minutes
Kalorid

435

kcal
Ostuhind

5.42

Toidukorra hind

0.86

Aeg kokku

1

hour 

Võtab küll kauem aega kui siin tüüpilised retseptid, kuid on seda väärt. Väga odav aga samas väga maitsev ja lihtne eine. Kapsahautise jaoks sobib paremini laia põhjaga pott.
Retsepti järgi tuleb keedukartulit 700g ja kapsahautist 1200g, ehk kokku 1900g. Kui arvestada toidukorraks 300g, saame 6 toidukorda ja veidi peale. Toidukorra hinnaks tuleb 0.86€ ja kilohinnaks 2.86€

Koostisosad

  • Varajane kapsas 1300g – 0.99€

  • 50/50 hakkliha 600g – 3.69€

  • Porgand 1tk ~170g – 0.12€

  • Kõrvale keedukartul 900g – 0.62€

  • Kokku: 5.42€

Juhend

  • Pane kartulid keema.
  • Riivi või haki porgand, pigem peenemateks tükkideks.
  • Pane potti hakkliha praadima. Maitsesta soola-pipraga aga kasuks tuleb ka kuivatatud till ja kuivatatud küüslauk.
  • Samal ajal lõika kapsast. Kapsast ei pea väga peenikeseks lõikama. Pealt võid koledama kihi ära visata
  • Kui hakkliha enam-vähem praetud, lisa porgand.
  • Paari minuti pärast lisa ka kapsas ja sega korralikult. Lase kaane all haududa, segades ~5-10minuti tagant.
  • Kaua hauduma peab on sinu otsustada kui pehmet kapsast tahad. Minule piisas 30st minutist, nii jäi kapsas õrnalt krõmps.
  • Serveeri keedukartuliga.